POLITIKA PRIVATNOSTI

Kvalitetna i adekvatna zaštita osobnih podataka je glavni prioritet MS Online Trading doo. Točno za to sve web stranice, koje tvrtka poseduje, garantiraju transparentnost u pogledu informacija osobnih podataka. To je i razlog zašto imamo strogo definiranu politiku, koja određuje kako će se vaši osobni podaci obrađivati i zaštititi.

Tko je odgovoran za vaše osobne podatke?

Bugarska tvrtka MS Online Trading je administrator osobnih podataka, koje nam pružate i

snosi odgovornost za njih prema mjerodavnom zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Podaci o tvrtci:

MS Online Trading Ltd

Emine street 23-25

1000 Sofija

Bugarska


Trgovački registar Republike Bugarske

Registracijski broj tvrtke 204043848

Ovlašteni predstavnik: Martin Stefkov Stefanov

Registracijski broj PDV-a: PDV br. BG204043848


Gdje pohranjujemo vaše podatke?

Osobni podaci koje prikupimo od vas su pohranjeni u okviru Europskog gospodarskog prostora (EEA), ali oni također mogu biti prenosene i obrađene u zemlji van EU-a. Svaki slučaj prijenosa Vaši osobnih podataka će bit obrađen u skladu s važećim zakonima.

Tko ima pristup vašim podacima?

Vaši se podaci mogu dijeliti samo unutar naše tvrtke - MS Online Trading doo. Nikad ne prijenosimo, prodajemo ili razmijenimo vaše podatke za marketinške svrhe trećoj strani. Podaci, koje prijenosimo trećoj strani koriste se samo za pružanje naših usluga.

Kategorije trećih strana i način na koji se podaci dijele i obrađuju opisani su niže.


Koja je pravna osnova za obradu vaših podataka?

Za bilo koju obradu osobnih podataka koje prikupimo od vas, bit ćete objavešteni da li je pružanje osobnih podataka propisano zakonom ili potrebno za sklapanje ugovora ili jeste li dužni pružiti osobnih podataka i koje su moguće posljedice ako se odlučite da to ne učinite.

Vaša prava u odnosu na osobne podatke?

Pravo pristupa:

Možete u bilo kojem trenutku zatražiti informacije o vašim osobnim podacima, koje pohranjujemo. Možete koristiti posebno kreiran odjeljak na stranici tshirt24.com.hr.

Pravo prenosivosti:

U slučajevima kada MS Online Trading Ltd obrađuje vaše osobne podatke na automatizirani način na temelju vašeg pristanka ili na temelju sporazuma, imate pravo primiti kopiju podataka u strukturiranom, široko upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu preneseni vama ili trećoj strani.

Pravo ispravka:

Imate pravo zatražiti ispravak vaših osobnih podataka ako oni nisu ispravni, uključujući dodavanje nepotpunih osobnih podataka. Ako imate profil u tshirt24.com.hr, možete redaktirati svoje osobne podatke u vašem profilu. Ako ste kupovali kao gost na našoj web stanici i želite izvršiti promjenu, trebate nas kontaktirati e-poštom privacy@mona.bg.

Pravo brisanja:

Možete izbrisati sve osobne podatke koje obrađuje MS Online Trading doo u bilo kojem trenutku osim u sljedećim situacijama:

* Imate preostali dug prema MS Online Trading Ltd, bez obzira na način plaćanja

* Trenutno ste u procesu komuniciranje s Odjelom za korisnike u vezi rješavanja pitanja

* Imate otvorenu narudžbu koja još nije poslana ili je djelomično poslana

* Ako ste osumničen u zlouporabu ili ste izvtšili zlouporabu s našim uslugama tijekom posljednjih četiri godine

* ako ste izvršili kupnju, zadržat ćemo Vaše osobne podatke u vezi Vaše transakcije prema računovodstvenim pravilima.

Pravo prigovora protiv obrade na temelju legitimnog interesa:

Imate pravo prigovora u vezi obrade vaših osobnih podataka na temelju legitimnog interesa tvrtke MS Online Trading Ltd. MS Online Trading Ltd neće nastaviti obrađivati vaše osobne podatke, osim ako nema dokaza, da postoje uvjerljive pravne osnove za to koji imaju prednost nad vašim interesima i pravima ili zbog pravnih zahtjeva.


Pravo odbijanja direktnog marketinga:

Imate pravo prigovoriti primitak marketinških poruka, uključujući profiliranje i analizu u svrhu direktnog marketinga.

Možete isključiti direktni marketing na sljedeće načine:

* slijedeći upute u bilo kojoj poruci poslanoj u marketinške svrhe

* uređivanjem vašeg profila na stanici tshirt24.com.hr

Pravo na ograničenje

Imate pravo zatražiti MS Online Trading da prekine obradu vaših osobnih podataka pod sljedećim okolnostima:

* ako se prigovorite obradi na temelji legitimnog interesa MS Online Trading Ltd, ograničit ćemo obradu podataka i sačekat ćemo rezultat provjera zakonskih razloga.

* ako tvrdite da su vaši podaci netočni, MS Online Trading Ltd mora ograničiti obradu i sačekat ćemo rezultat provjera točnosti osobnih podataka.

* ako je obrada ilegalna, možete prigovoriti brisanje vaše osobne podatke, a umjesto toga zahtijevati ograničenje njihove upotrebe

* ako MS Online Trading Ltd. više ne treba vaše osobne podatke, ali oni su neophodne za ostvarivanje ili zaštitu zakonskih potraživanja.

Kako možete primijeniti svoja prava?

MS Online Trading doo vrlo je ozbiljan u zaštiti osobnih podataka, za to imamo službu za korisnike, koje će obrađjuje Vaše zahtjeve u vezi gore navedena prava. Uvijek možete ih kontaktirati na privacy@mona.bg

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

Imamo službenike za zaštitu podataka kako bismo garantirali da Vaši osobni podaci uvijek budu obrađeni na otvoren, korektan i legalan način. Možete se obratiti našem službeniku za privatnost na privacy@mona.bg i napisati "Zaštita osobnih podataka" kao naslov poruke.

Pravo podnošenja žalbe nadzornim organima:

Ako smatrate da MS Online Trading doo obrađuje vaše osobne podatke na krivi način, možete nas kontaktirati. Imate i pravo podnositi pritužbu nadzornim organima.

Aktualiziranje naša pravila o privatnosti:

Možemo aktualizirati naša Pravila o privatnosti. Najnovija verzija je uvijek dostupna na našoj web stranici. Za sve veće promjene pravila ćete biti odmah obavijesteni putem e-pošte.

Posljednja promjena: 16.05.2018