POLITIKA POVRATKA I ZAMJENKA

* POLITIKA POVRATKA I ZAMJENKA *

Ova stranica navodi korake i uvjete za povrat i zamjenu robe kupljene od online trgovine www. tshirt24.com.hr, u vlasništvu tvrtke MS Online Trading Ltd., UIC 204043848 i adresa za dopisivanje:
Emine street 23-25, Sorfia, Bulgaria

e-mail: info@tshirt24.com.hr

MS Online Trading doo slijedi zakonske standarde povrata i otkazivanja narudžbe koje je utvrdila Komisija za zaštitu potrošača Hrvatske i koje su opisane u općim uvjetima.

Svaki korisnik ima pravo povrata i zamjenu proizvoda kupljen od www. tshirt24.com.hr u roku do 30 dana

Zamjena artikla

1) ZAHTJEV ZA ZAMJENU
Ako želite zamijeniti artikl iz svoje narudžbe, možete:
a) popuniti obrazac zamjene proizvoda na www. tshirt24.com.hr.
b) pošaljite e-mail s informacijama o narudžbi i samoj zamjeni proizvoda.


2) REALIZACIJA ZAMJENE
Ako je razlog zamjene naša pogreška, hoćemo snositi sve kurirske troškove za povrat proizvoda i za dostavu novog proizvoda.

Ako je razlog zamjene pogreška veličine ili pogreška u odabiru proizvoda, kupac je dužan platiti kurirske troškove.

Čim primimo pošiljku od vas i uvjerimo se da je očuvan trgovački izgled robe, poslat ćemo vam novu pošiljku željenim veličinama / proizvodama.

Povrat proizvoda

1) ZAHTJEV ZA POVRAT
Pomoću našeg obrasca za povratne informacije na stranici Kontakti morate opisati da želite vratiti proizvod (ili sve proizvode) od narudžbe
 ispunjavanjem sljedećeg: 
vaš broj narudžbe (nalazi se u e-pošti s potvrdom narudžbe ili na vašem računu ako kupujete kao registrirani korisnik) razlog za povratak molimo navedite da želite puni povrat sredstava s naše strane.

2) POVRAT ROBE

Važno! Ako vratite pošiljku nakon pregleda i probu kod kurira, onda troškove kurirskih usluga u oba smjera bit će za vas račun.

Korisnik može vratiti proizvode kupljene od www. tshirt24.com.hr na GLS Croatia - MS Online Trading OOD   Stupničke šipkovine 22, 10255 Donji Stupnik, Croatiа.

3) POVRAT NOVCA
Nakon što dobimo vrečenu od vas robu u slučaju da ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo iznos u roku od 30 dana nakon pružanja informacija o bankovnom računu gdje će se vratiti novac.

4) OŠTEĆENE ROBE
Pri razmjeni ili vraćanju robe kupljene od www. tshirt24.com.hr mora da su ispunjene sljedeće uvjete:

Roba NE treba imati oštećeno pakiranje, niti rastrgani ili nestale naljepnice i / ili etikete; Roba se NE treba biti oprana i / ili kemijski tretirana, ne smje biti nosena, peglana ili prljaba.

Ako vračen proizvod od kupca ne zadovoljava gore navedene zahtjeve, tshirt24.com.hr zadržava pravo vratiti robu kupcu.